ZVEZDA TRIJUMFALNO ZAVRŠILA PRIPREME: Marin MAJSTORIJOM rešio meč sa Mariborom (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA TRIJUMFALNO ZAVRŠILA PRIPREME: Marin MAJSTORIJOM rešio meč sa Mariborom (VIDEO+FOTO)

Crveno-beli savladali vicešampiona Slovenije u poslednjoj utakmici u Beleku.

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem meču na pripremama u Turskoj savladali vicešampiona Slovenije Maribor minimalnim rezultatom i tim trijumfom su zadržali maksimalan učinak u Beleku. Utakmica je bila prava takmičarska bez puno pravih prilika, ali je Marko Marin majstorijom u 79. minutu rešio pitanje pobednika.

NA OVO NIKO NIJE RAČUNAO: Termin 159. Večitog derbija opet MORA da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se MENJA! Evo koji je RAZLOG (FOTO)

IVANIĆ ZVANIČNO ZVEZDIN: Prvim rečima oduševio Delije (FOTO)

Trener crveno-belih Vladan Milojević je odlučio da od prvog minuta pruži priliku igračima koji će možda činiti i okosnicu tima u prolećnom delu sezone, samo su falili El Fardu Ben i Nemanja Milunović. Crvena zvezda je tako utakmicu započela u sledećem sastavu: Borjan - Stojković, Savić, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić - Jirka, Marin, Vukanović - Boaći. U nastavku su priliku dobili i Veljko Simić, Goran Čaušić, Milan Gajić, Milan Pavkov, Stefan Hajdin i Miloš Vulić.

Prvu priliku na utakmici je imala ekipa Maribora u sedmom minutu, ali je Pihlerov udarac sa distance završio pored gola. Šest minuta kasnije Crvena zvezda je imala dve dobre šanse, najpre je udarac Jirke završio u korneru posle intervencije golamana Jasmina Handanoviča, a posle udarca iz ugla Jovičić je pokušao, ali se još jednom istakao Slovenac.

Igrao se 32. minut kada je Milan Borjan fenomenalnom paradom zaustavio pokušaj Vrhoveca. Poslednju šansu u prvom delu da zatrese mrežu je imao Aleksa Vukanović, ali je posle lepog dodavanja Marina loptu poslao visoko preko prečke.

Na početku drugog poluvremena Vladan Milojević je ukazao poverenje Veljku Simiću koji je zamenio novajliju Aleksu Vukanovića. U petom minutu nastavka viđena je prelepa akcija crveno-belih. Boaći je proigrao Simića koji je odigrao dupli pas sa Marinom, zatim je pronašao Jirku, ali je Slovak poslao loptu preko gola.

Novu veliku priliku Maribor je imao u 58. minutu kada je Pihler sa desetak metara prebacio gol. Drugu izmenu je strateg šampiona Srbije napravio u dva minuta kasnije kada je na teren poslao Gorana Čušića umesto Branka Jovičića, a pet minuta kasnije su se na terenu našli i dva Milana Pavkov i Gajić umesto Ričmonda Boaćija i Srđana Babića. Izlaskom Babića je Filip Stojković zauzeo mesto u srcu odbrane, a Gajić je stao uz desnu aut liniju.

Novu izmenu je napravio Vladan Milojević u 74. minutu kada je Stefan Hajdin zamenio Milana Rodića. Pet minuta kasnije upravo Hajdin je probio po levoj strani, uposlio je Simića koji je snažno šutirao, ali je Handanovič sjajno odreagovao. Ipak, u nastavku akcije usledila je prava majstorija Marina za 1:0. Bivši reprezentativac Nemačke je dobio loptu na desnom boku, ušao u šesnaesterac i spoljnim delom kopačke poslao loptu u dalji ugao.

Odmah posle gola Marin je izašao iz igre, a na teren je umesto njega ušao Miloš Vulić. Poslednju priliku na meču su imali Slovenci u 90. minutu, ali centaršut sa leve strane nije uspeo bolje da iskoristi napadač Maribora Tavares.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska odbojkašica Ekaterina Efimova.

💕🌊😌

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 15. Јун 2018. у 4:13 PDT

🔥спасибо за фото Ph: @elen_tree Mua: @shved_make_up

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 8. Мај 2018. у 3:40 PDT

Отпуск не уходи🙈👙🏝

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 13. Јун 2017. у 9:19 PDT

Мы все такие разные😉

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 20. Дец 2016. у 8:55 PST

А вы любите море ?😊🐬🌊

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 15. Јул 2018. у 10:25 PDT

🏐💞

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 24. Мај 2018. у 9:30 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.