ZVEZDA SPREMNA ZA DERBI, IVANOVIĆ PORUČUJE: Želim da moji igrači uživaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 19:50

ZVEZDA SPREMNA ZA DERBI, IVANOVIĆ PORUČUJE: Želim da moji igrači uživaju

Crveno-beli slavili u prvoj utakmici ova dva tima.

Košarkšai Crvene zvezde u petak od 19 časova dočekuju u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' ekipu Partizana u okviru 21. kola Evrolige. Biće to drugi evroligaški večiti derbi, a prvi je Crvena zvezda rešila u svoju korist u ''Štark areni'' trojkom Nemanje Nedovića u poslednjim trenucima meča. Trene Zvezde Duško Ivanović rekao je da želi da njegovi igrači uživaju u meču sa Partizanom.

 - Za nas je svaka utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velika utakmica pred našom veličanstvenom publikom. Želimo da uživamo - rekao je Ivanović na konferenciji za novinare uoči meča sa Partizanom.

Ivanović je istakao da su svi igrači spremni za duel osim povređenog Hasana Martina, dok Fakundo Kampaco još uvek nema pravo nastupa u Evroligi.

 - Sigurno je da će biti nekih iznenađenja. Mi razmišljamo o toj utakmici kao o još jednom meču Evrolige. Želimo da pobedimo, želim da moji igrači uživaju. Posle utakmice u Areni sam pohvalio navijače Partizana. Mislim da su navijači Zvezde bolji i to bi sutra trebalo da pokažu - istakao je Ivanović.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.