ZVEZDA SPREMILA PLAN B: Ako Kanga ode, ON dolazi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA SPREMILA PLAN B: Ako Kanga ode, ON dolazi! (FOTO)

Kuva na „Marakani“ u smiraj prelaznog roka.

Crvena zvezda je na dobrom putu da zadrži Gelora Kangu. Vezista iz Gabona igra kao preporođen u novoj sezoni, bio je najzaslužniji za plasman crveno-belih u Ligu Evrope i klupsko rukovodstvo mu je spremilo novi ugovor – vredan 700.000 evra po sezoni.

Da je Kanga blizu ostanka potvrdio je i njegov menadžer (pročitajte OVDE), ali u Ljutice Bogdana su spremili i plan B ukoliko nestašni vezista dobije ponudu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U slučaju Kanginog odlaska, novi član Crvene zvezde trebalo bi da postane Filip Đuričić. Vezista Sampdorije nije zadovoljan statusom u klubu iz Đenove i mogao bi da dođe na pozajmicu do kraja sezone (pročitajte OVDE).

Ako bi se bivši reprezentativac Srbije odlučio za dolazak na „Marakanu“, bio bi to još jedan povratak kući Zvezdinog deteta. Ovog leta u matični klub su se vratili Vujadin Savić i Filip Stojković i bili su to odlični potezi rukovodstva srpskog vicešampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.