ZVEZDA SMENILA DIREKTORA! Velike promene na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 22:34

ZVEZDA SMENILA DIREKTORA! Velike promene na "Marakani"

Pred start nove sezone...

Nikakoda da se stane sa promenama u Ljutice Bogdana, s obzirom na to da Dragan Mladenović više nije direktor Zvezdine omladinske škole.

Ovu vest preneo je "Mozzartsport", a isti izvor javlja da će Mladenović ostati u klubu, ali na nekoj drugoj funkciji. Mladenović je od 2015. godine bio na čelu crveno-bele fudbalske akademije, i za to vreme, znatno je unapređena celokupna omladinska škola, kako što se tiče infrastrukture, tako i što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiče mladih fudbalera.

Tokom Mladenovićevog mandata, Zvezda je sklopila saradnju sa Zenitom, ali i Grafičarom, a osim toga, za to vreme su iz Zvezdine akademije "iznikli" i mnogi reprezentativci, poput Luke Jovića, Marka Grujića, Mihaila Ristića, Strahinje Erakovića, ali i drugih "klinaca", od kojih se neki i danas bore za mesto u prvom timu aktuelnog šampiona Srbije.

Ipak, i dalje nije poznato ko bi mogao da ga nasledi na ovoj funkciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.