ZVEZDA SITIJA NA METI PSŽ-A: Parižani žele NAJZASUŽNIJEG za TRIPLETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 11:09

ZVEZDA SITIJA NA METI PSŽ-A: Parižani žele NAJZASUŽNIJEG za "TRIPLETU"!

Nova rekonstrukcija tima...

Francuski velikan Pari Sen Žermen na kraju ove sezone ostao je bez jednog od najboljih fudbalera sveta Lionela Mesija, takođe je sve izvesniji odlazak Kilijana Mbapea. Tim povodom su Parižani rešili da krenu u ozbiljno pojačavanje tima. Prvo ime na meti je jedan od najzaslužnijih fudbalera Mančester sitija za osvojanja "triplete".

Dakle, Bernando Silva nalazi se na radaru nekih velikih klubova medju kojima je i PSŽ. Kako piše Foot >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mercato, pariski klub je čak i ponudio Donarumu i Veratija, ali su to u Mančesteru glatko odbili.

Procenjuje se da je vrednost portugalskog veziste oko 80 miliona evra. Bernando je veoma cenjen da Etihadu pa će sigurno Francuzi morati dobro da plate kako bi ga doveli.

Silva je upravo iz francuskog Monaka došao u Mančester 2017. u transferu vrednom 50 miliona eura. Ove sezone je odigrao 55 utakmica na kojima je zabeležio sedam golova i osam asistencija.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.