ZVEZDA SE OPROSTILA OD SVOG MVP-A: Želimo ti puno sreće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020, 19:40

ZVEZDA SE OPROSTILA OD SVOG MVP-A: Želimo ti puno sreće (FOTO)

Karijeru nastavlja u Italiji.

Dušan Ristić napustio je Crvenu zvezdu, on će naredne sezone igrati na pozajmici u redovima italijanske Breše, više o tome pročitajte OVDE. Nakon odlične sezone u dresu Astane centar se seli na novu pozajmicu, ovoga puta će igrati u italijanskom Palakanestru, ali i u Evrokupu, kako je Breša smeštena u grupu B sa ekipama Budućnosti, Bulonja, Makabi Rišona, Ulma i Unikahe.

Igrao je sjajno u VTB ligi, bio jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najkorisnijih igrača takmičenja, beležio je 15,7 poena, 10,9 skokova i 1,9 asistencija po nastupu, ali novi trener "crveno-belih" Saša Obradović ga nije video u rosteru za narednu sezonu.

Večeras (21.45) na San Siru gledaćemo duel dva najbolja tima u Seriji A od restarta fudbala u Italiji Milana i Atalante. A domaćinima je ova utakmica mnogo važnija jer jure plasman u Ligu Evrope. Kec je 3,10, iks 3,50, dvojka 2,25, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Atalanta.

Ristić je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u 2012. godine, potom je kratko bio član Crvene zvezde, pre nego što se preselio u SAD i zaigrao za Arizona Vajldketse.

Nakon četiri godine u NCAA, gde je igrao jako dobro, vratio se na Mali Kalemegdan, potpisao je trogodišnju saradnju sa Zvezdom, ali će poslednju godinu u ugovoru odraditi na novoj pozajmici.

Sada su se oglasili i iz Zvezde i potvrdili da se Ristić seli u Brešu.

- Zvezdino dete Dušan Ristić karijeru nastavlja u ekipi Breše. Rile, želimo ti mnogo uspeha!", stoji u objavi Zvezde na društvenim mrežama.

Zvezdino dete Dušan Ristić karijeru nastavlja u ekipi Breše. Rile, želimo ti mnogo uspeha! 🔴⚪️ #kkcz #CrvenoBelaPorodica #WeAreTheTeam

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on Jul 24, 2020 at 8:33am PDT

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.