ZVEZDA SE BORI S KORONOM: Novo testiranje na Marakani, stigli rezultati za ljubimca Delija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 13:01

ZVEZDA SE BORI S KORONOM: Novo testiranje na Marakani, stigli rezultati za ljubimca Delija (FOTO)

Dok se broj zaraženih povećava...

Pre nešto više od nedelju dana, fudbalski klub Crvena zvezda je objavio da su petorica prvotimaca zaražena koronavirusom.

Nedavno je saopšteno i da je generalni direktor Zvezdan Terzić takođe pozitivan.

Atletiko u seriji, Barselona uzdrmana posle remija u Vigu, ali su protiv Madriđana poslednji poraz na domaćem terenu pretrpeli još 2006. Stoga se dvojka plaća kvotom 4,20. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – Atletiko.

Na spisku zaraženih bili su Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić.

Klub iz Ljutice Bogdana je danas javio da borba njihovih fudbalera sa virusom ide u dobrom pravcu. Tačnije - u odličnom za Gobeljića.

Zvezdin bek je ponovo testiran na prisustvo korone. Na drugom testu rezultat je bio negativan.

- Lepa vest za početak dana. Gobeljić je ozdravio! Naš šampion ponovio je test na koronu i bio negativan - stoji u Zvezdinoj objavi na Instagramu.

❗️Lepe vesti za početak dana❗️👌 @gobeljamg7 je OZDRAVIO!😊 Naš šampion ponovio je test na koronu i bio negativan.🔴⚪️ #crvenazvezdafk #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jun 30, 2020 at 1:55am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.