ZVEZDA PRIVODI MEČ KRAJU: U nastavku NAPUNJENA mreža Ivanjičana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 16:48

ZVEZDA PRIVODI MEČ KRAJU: U nastavku "NAPUNJENA" mreža Ivanjičana (VIDEO)

Nema dileme da izabranici Dejana Stankovića dolaze do tri boda.

Fudbaleri Crvene zvezde polako privod meč 31. kola Superlige Srbije u Ivanjici kraju. Na poluvremnu su crveno-beli vodili sa 2:1, a u nastavku su postigli još dva gola i sve je odlučeno.

Zahuktala se Lokomotiva Marka Nikolića, u 2021. godini zna samo za pobede - zaređala ih je sedam u zvaničnim mečevima, i danas (18.00) u sjajnom raspoleženju čeka gradskog rivala Spartak koji joj beži četiri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na drugom mestu, koje vodi u Ligu šampiona. Kvota na keca je 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Spartak.

Zvezda je postala izuzetno opasna iz prekida, Tako je Nemanja Milunović podio glavom nakon centaršuta iz slobodnog udarca u 65. minutu.

Ako je tada još neko verovao u preokret posle gola El FArdu Bena u 72. više nema nikoga na planeti koji sumnja u to kakav će biti ishod meča u Ivanjici.

I Falko je postigao gol u 82. minutu čisto da pobeda bude još ubedljivija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, izabranica Kristijana Ronalda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.