ZVEZDA POTVRDILA: Rastanak sa trenerom, HVALA za titulu i srećno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 11:19

ZVEZDA POTVRDILA: Rastanak sa trenerom, HVALA za titulu i srećno! (FOTO)

Ponude za novi posao već stižu.

Crvena zvezda je ove sezone osvojila titule prvaka države i u seniorskoj, ali i u omladinskoj i kadetskoj konkurenciji. Zvezdini omladinci će i naredne sezone igrati u U19 Ligi šampiona, gde su ove sezone ostvarili veoma zapažen učinak pod vođstvom Slavoljuba Đorđevića, a zaustavljeni su tek u osmini finala, u duelu sa danskim Midtjilandom.

Ali, sledeće sezone Slavoljub Đorđević neće predvoditi Zvezdine omladince, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto je odlučio da se oproba kao trener seniora u nekom od klubova sa kojima bude postigao dogovor. Crveno-beli na klupskom sajtu navode da Đorđević već ima ''veliki broj ponuda''.

- Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi.

Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine.

On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.