ZVEZDA OSTAJE BEZ OFANZIVCA: Stigao poziv iz Serije A!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 11:41

ZVEZDA OSTAJE BEZ OFANZIVCA: Stigao poziv iz Serije A!

Spreman je za nove izazove.

Sve je izvesnije da će mladi reprezentativac Srbije i napdač Crvene zvezde Željko Gavrić, napustiti klub iz Ljutice Bogdana na startu sezone. Naime, kako prenosi Maxbet sport, mladi fudbaler je već duže vreme pod lupom klubova iz Italije koji žele da dovedu talente.

Najveće interesovanje za Gavrića je pokazala Đenova. Kako dalje prenosi pomenuti portal plan italijanskog kluba je da pokušaju za manje novca da kupe krilnog napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da kroz rad u “gradu mornara” bude spreman za glavnu scenu.

Protekle sezone mladi krilni napadač je postigao osam golova i imao je četiri asistencije. Protiv Lučana nije ga bilo ni u protokolu.

Zvezda dakle čeka i zvanične ponude za koje ima još dosta vremena jer, podsetimo se, prelazni rok je produžen do 17. septembra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.