ZVEZDA OPET IMA DVA GOLA VIŠKA: Pogledajte kako je Gajić VRATIO crveno-bele na +2 protiv Libereca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 21:38

ZVEZDA OPET IMA DVA GOLA VIŠKA: Pogledajte kako je Gajić VRATIO crveno-bele na +2 protiv Libereca (VIDEO)

Stankovićev tim grabi ka prvencu u Ligi Evrope.

Gde je stala u prvom poluvremenu, Crvena zvezda je nastavila u drugom delu. Iako su igrači Libereca golom zabrinuli navijače crveno-belih kraj TV ekrana, izabranici Dejana Stankovića vratili su situaciju pod kontrolu i poveli sa 3:1!

Ponovo je Katai bio "mozak" Zvezdine akcije, lopta se posle njegovog dodavanja ka Benu, odbila na stranu Gajiću, koji je iskosa prihvatio i našao put do prazne mreže.

Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio prvi pogodak Zlatnog orlića na međunarodnoj scenu, od dolaska na Marakanu. Srpski šampion se ponovo pita.

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.