Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA NE STAJE: Stiže još jedno pojačanje zadnjeg reda na zimu!

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da u narednom prelaznom roku znatno pojačaju svoj tim
Kao što je poznato, trenutno se u javnosti raspravlja o eventualnom dolasku Zvjezdana Misimovića na Marakanu. Od ranije je poznato da bi nekadašnji reprezentativac Srbije, Aleksandar Luković, od zime trebalo da zaigra za tim iz Ljutice Bogdana.
Međutim, to nije sve kada je reč o eventualnom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << spisku pojačanja koji bi ove zime mogli u Zvezdu.
Kako prenosi B92, najtrofejniji srpski klub nalazi se blizu dogovora sa još jednim bivšim igračem. Reč je o levom beku Dušanu Anđelkoviću, momku koji je u Zvezdi igrao od 2005. do 2008. godine.
Anđelković bi, baš kao i Luković, trebalo da stigne u klub kao slbodan igrač. I on, baš kao i Luković, već mesec i po dana trenira sa crveno-belima, a ukoliko dođe do potpisa ugovora, sigurno bi bio od velike koristi šefu struke Nenadu Lalatoviću.
V.D. sportskog direktora kluba Zvezdan Terzić najavio je nedavno da će šampion Srbije u zimskom prelaznom roku dovesti pet ozbiljnih pojačanja, a očigledno je da je jedno od njih i Anđelković.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.