ZVEZDA NE PUŠTA STANKOVIĆA: Isplivali detalji novog ugovora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 10:10

ZVEZDA NE PUŠTA STANKOVIĆA: Isplivali detalji novog ugovora!

Poboljšani uslovi.

Već dugo se piše o tome kako je Dejan Stanković dobrim rezultatima sa Crvenom zvezdom “zapao za oko” klubovima u Seriji A u kojoj je i napravio veliku igračku karijeru. Zbog toga je uprava novog-starog prvaka Srbije odlučila da mu ponudi novi ugovor.

Kako prenosi Sportski žurnal novi ugovor bi važio do do 2024. godine, uz bolje finansijske uslove. Ima indicija da će odgovor biti pozitivan i da će šampion Srbije da reši važno pitanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Još dva kola nade za Real da može do titule. A može samo ako uzme šest bodova, a Atletiko ne pobedi u oba kola. Real danas (18.30) ima teško gostovanje Bilbau, a kvota na dvojku je 1,55, dok je dupla šansa 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Real Madrid.

Kako dalje navodi Sportski žurnal, Stankovićev aktuelni ugovor važi do juna 2022. godine, a čelnici kluba iz Ljutice Bogdana žele da se saradnja nastavi. U skladu s tim je i odluka o povećanju primanja. Do sada je po sezoni imao oko 480.000, a ubuduće će ta suma narasti na 600 hiljada evra.

Isto tako, podseća se da je nekadašnji kapiten izašao ranije u susret pristajanjem da mu se prepolove primanja zbog krize izazvane koronavirusom.

Do kraja sezone, ostalo je još jedno kolo Super lige Srbije u kojoj su crveno-beli odbranili titulu, a 25. maja će imati šansu za “duplu krunu”. Za tada je, na stadionu “Rajko Mitić” zakazana utakmica finala Kupa Srbije sa Partizanom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.