ZVEZDA NA BOSFORU: Može li posle Reala, da padne i Efes

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 12:34

ZVEZDA NA BOSFORU: Može li posle Reala, da padne i Efes

Novo teško gostovanje za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde gostovanjem u Istanbulu Efesu otvaraju 22. kolo Evrolige. Biće to jedno teško iskušenje za crveno-bele protiv rivala koga nikad nisu dobili na njegovom terenu, a u deset međusbnih duela imaju samo dva trijumfa.

Ono što trenera Dejana Radonjića može da raduje da konačno ima na raspolaganju gotovo kompeletan igrački kadar, jer svi su spremni osim veterana Marka Simonovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Posle dva teška duela protiv Barselone i Mornara, očekuje nas još jedan veliki izazov protiv Anadolu Efesa ekipe koja ima kontinuitet, veliki kvalitet i ambicije. Spremićemo se najbolje što možemo u datim okolnostima za zahtevan meč, u kome će nam biti potrebna velika energija i dobra koncentracija. Moramo da odigramo dobro ne samo na bekovima Larkinu i Miciću koji predvode taj tim, već i protiv Simona, Boboe, Andersona, Danstona, Plajsa, Singltona… što Vam takođe pokazuje kakav kvalitet imaju. Znamo da nas čeka izuzetno težak meč u Istanbulu - rekao je trener crveno-belih, Dejan Radonjić.

Zvezda danas (17.00) igra na gostovanju na kojem nikad nije pobedila u Evroligi – protiv Efesa u Istanbulu. Tradicija, ali i trenutne pozicije na tabeli ukazuju ko je favorit, kao i kvote: kec je 1,20, a dvojka na Zvezdu čak 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes – Zvezda

Istina, je da Efes ima sjajne pojedince i veoma moćan tim, ali im ne ide sve od ruke ove sezone. U Evroligi imaju skor 11-10 i nisu sigurni za učešće u plej-ofu.

Meč u Istanbulu počinje u 17. časova-

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.