ZVEZDA MU VEĆ NAŠLA ZAMENU: Portugalac srpskog porekla stiže na Marakanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 13:28

ZVEZDA MU VEĆ NAŠLA ZAMENU: Portugalac srpskog porekla stiže na Marakanu!

Novi izazov u karijeri.

Dosadašnji član stručnog štaba beogradske Crvene zvezde Miloš Milojević napustio je tabor srpskog šampiona i otisnuo se put Švedske. U Ljutice Bogdana, ne čase časa i već su našli zamenu.

Kako saznaju Sportske.net u pitanju je trener koji ima veliko iskustvo asistenta u brojnim svetskim klubovima, ali, za sada, u klubu žele da njegovo ime ostane tajna.

Makedonija od 18.00 u Bukureštu igra istorijski meč, prvi na velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenjima ikada! Rival je Asutrija, koja je i favorit - kvota na Austriju je 1,77, na iks 3,50, a na Makedonce 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Austrija - Makedonija.

Kako dalje navode sa Marakane, stručnjak je svoj posao obavljao je u devet različitih zemalja širom sveta, gde je sticao ogromno iskustvo u radu sa brojnim trenerima.

Nakon završetka saradnje sa jednim slovačkim klubom, rešio je da prihvati poziv Crvene zvezde  i posle dužeg vremena vrati se u Srbiju kako bi sarađivao sa Dejanom Stankovićem.

Jedino što je otkriveno je to da je on rođen u Beogradu, ali je odrastao u Lisabonu i ima portugalsko državljanstvo. Preferira napadački stil igre koji je praćen sa atraktivnim fudbalom, jakim presingom i posedom lopte. Govori četiri jezika, među kojima je i italijanski, pa će imati laku komunikaciju sa ostatkom stručnog štaba koji je delom sa Apeninskog poluostrva.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.