ZVEZDA MORA DA ODREŠI KESU: Osim milionske plate, za Bahara traže i MILONSKO OBEŠTEĆENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 11:50

ZVEZDA MORA DA "ODREŠI KESU": Osim milionske plate, za Bahara traže i MILONSKO OBEŠTEĆENJE!

Da li zaista toliko vredi?

Izraeslski fudbalski stručnjak Barak Bahar će sasvim izvesno da iz Makabija iz Haife od naredne sezone preći na klupu Crvenu zvezdu. Detalji o tome izašli su još pre nekoliko nedelja, juče je stigla nova vest koja potvrđuje tu informaciju uz pojedine finansijske detalje, ali izgleda da će "crveno-beli" morati još dublje da zavuku ruku u džep.

Naime, izraelski "Walla" preneo je da će predsednik Makabija Jakov Šahar tražiti čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1.000.000 evra za obeštećenje Bahara.

Iako se prethodno govorilo o sumi od 600.000, apetiti su očigledno pronašli imajući u vidu veliko interesovanje koje je pokazao i Olimpijakos.

Bahar će u Zvezdi imati godišnju platu od 1.200.000 evra što će ga učiniti najplaćenijim trenerom u istoriji srpskog fudbala, dok će u slučaju plaćanja obeštećenja Izraelcima postati i najskuplji.

Nema šta, aktuelni šampion Srbije se uveliko sprema za izgledno učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.