ZVEZDA KRENULA U NIŠ PO ŽUĆKOVU LEVICU: Sferopulos fokusiran samo na FMP

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 20:08

ZVEZDA KRENULA U NIŠ PO ŽUĆKOVU LEVICU: Sferopulos fokusiran samo na FMP

Crveno-beli brane trofej.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je pred utakmicu Kupa Radivoja Koraća sa ekipom FMP-a, da je meč četvrtfinala najvažniji za njegovu ekipu. Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova igraju sa ekipom FMP-a u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

- Putujemo u Niš na nacionalni Kup, ali za nas je najvažnija prva utakmica protiv FMP-a. Fokusiramo se samo na tu utakmicu. To je turnir, ali to je nokaut >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turnir i to dobro znamo. Ako niste spremni da igrate utakmicu po utakmicu, onda će možda doći do iznenađenja, a mi ne želimo da se to desi. Zato se fokusiramo samo na prvu utakmicu protiv FMP. Doveli smo tri igrača iz našeg juniorskog tima. Uvek volim da radim sa mladim igračima, gledao njihovu utakmicu i gledao sam neke treninge" -istakao je Sferopulos za klupski sajt.

Kapiten "crveno-belih" Branko Lazić dodaje da je cilj ekipe odbrana trofeja.

- Takmičenje je specifično jer sistem eliminacije traje kratko i jednostavno nema mesta greškama. Moramo da uđemo maksimalno u svaku utakmicu i naravno da dođemo do samog kraja i naravno do trofeja -  izjavio je Lazić.

Krilni centar Crvene zvezde Luka Mitrović konstatuje da njegov tim mora da ide korak po korak.

- FMP je u sredu prvi korak. Ne želimo nikakva iznenađenja. Motivisani smo i željno očekujemo borbu za taj trofej. Lepo je videti mlade igrače na treningu, donose neku novu energiju. Što se tiče ekipe FMP-a, moram da kažem da igraju znatno bolje od dolaska novog trenera, moramo da budemo oprezni i damo svoj maksimum - zaključio je Mitrović.

Crveno-beli brane trofej koji su prošle godine osvojili u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.