ZVEZDA JAVLJA: Ulaznice za Mladost puštene u prodaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA JAVLJA: Ulaznice za Mladost puštene u prodaju

Meč se igra u subotu od 20.30.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su odigrali odloženi meč 5. kola protiv Napretka u Kruševcu, ali odmora za crveno-bele nema mnogo jer već u subotu u 10. kolu na stadionu ''Rajko Mitić'' od 20.30 gostuje lučanska Mladost.

TERZIĆ OTKRIO: Zvao me je Bata Mirković, evo šta mi je rekao (FOTO)

ZVEZDINI HEROJI USAGLAŠENI: Golovi su nam podstrek da budemo još bolji (FOTO)

Ulaznice za taj duel su već u prodaji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a danas se mogu kupiti putem interneta, dok će sutra biti u prodaji na blagajnama stadiona ''Rajko Mitić''.

PSŽ ČEKA CRVENO-BELE: Evo šta Mbape kaže o Zvezdi i Delijama (VIDEO)

Radno vreme blagajne u petak će biti od 10 do 17 časova, dok će u subotu biti otvorene od 10 sati do početka meča. Cena mesta na severnoj tribini je 300, istočnoj 400, a zapadnoj 500 dinara.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.