ZVEZDA FINIŠIRA PRIPREME NA KIPRU: Ševa, ragbi, a na kraju UTAKMICA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA FINIŠIRA PRIPREME NA KIPRU: Ševa, ragbi, a na kraju UTAKMICA (VIDEO)

Crveno-bele očekuje duel sa drugoligašem Akritasom.

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pretposlednji dan zimskih priprema na Kipru i dan kada će odigrati prvu utakmicu u 2019. godini. Izabranici šefa stručnog štaba Vladana Milojevića su tokom pre podneva odradili jednočasovni trening, a u 17 sati (18 po lokalnom) odigraće prijateljski meč u Pafosu sa kiparskim drugoligašem Akritasom.

SAMO ŠTO JE OTIŠAO IZ ZVEZDE: Rašid Sumaila kupio NABUDŽENU ZVER i izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << HAOS na INSTAGRAMU (FOTO)

NIŠTA OD ANDERLEHTA: Luka Adžić ide u Španiju (FOTO)

Zato je i rad uoči samog susreta bio nešto lakšeg intenziteta, bez preterano visokog tempa, jer su igračima već „teške“ noge od prethodnih napora.

Posle standardnog zagrevanja za trening na red je došao „ragbi“, odnosno igra rukama na dva gola koju često praktikuju i van priprema, u kojoj pogodak važi glavom ili od prečke. Ona uvek donosi i trčanje i kretanje u prostoru, ali i malo zabave.

Nakon toga usledila je polučasovna ševa, u kojoj je cilj iz prve vezati više od 25 dodavanja, ali uz nešto jači ritam i trčanje na vrlo skraćenom prostoru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte najbolje koreografije Delija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.