ZVEZDA: Evo Rajkovićevog potpisa!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA: Evo Rajkovićevog potpisa!

Crveno-beli odbacili optužbe o falsifikovanju potpisa bivšeg kapitena i objavili njegov sporazum sa klubom o reprogramu duga.

Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda odbacio je navode da je falsifikovan potpis bivšeg golmana i kapitena Predraga Rajkovića na sporazum o reprogramu duga, čime je mogao da se izazove ozbiljan skandal i verovatno nova suspenzija UEFA.

Crveno-beli navode da je u pitanju "apsolutna laž"  i dodaju:

"Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zabrinjava je besraman pokušaj urušavanja našeg kluba u trenutku kada sigurnim korakom korača ka šampionskoj tituli. Pošto je postalo očigledno da je Crvena zvezda kvalitetom dominantna u Srbiji, da je ubedljivo najgledanija, da je postavila dobre temelje za budućnost, neki krugovi su spremni da idu do te mere da nacionalnu instituciju, što naš klub bez pogovora jeste, bezočnim lažima diskredituju u UEFA i time izazovu žestoku kaznu za naš klub".

Saopštenje na klupskom sajtu završava se fotografijom potpisanog sporazuma sa Rajkovićem, po kojem se može videti da mu klub duguje 51.969 evra, kao i porukom:

"Ovi koji žele da unište Crvenu zvezdu, očigledno su zaboravili moto pod kojim ju je najveća navijačka populacija na Balkanu sedam decenija stvarala: SVE PROLAZI, ZVEZDA TRAJE!".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SLUČAJ FALSIFIKAT: Zvezda oštro demantovala, oglasio se i Rajković!

Izvor: Kurir, 07.Nov.2015

Fudbalski klub Crvena zvezda odbacio je optužbe o falsifikovanju potpisa bivšeg kapitena Predraga Rajkovića i objavio njegov sporazum sa klubom o reprogramu duga...Crveno-beli su pre tri sedmice morali da naprave reprogram duga kako bi prošli monitoring UEFA i tako zadržali mogućnost da dobiju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.