ZVEZDA DOMINIRALA, BAHAR NEZADOVOLJAN: Nije mi se svidelo drugo poluvreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 23:30

ZVEZDA DOMINIRALA, BAHAR NEZADOVOLJAN: "Nije mi se svidelo drugo poluvreme"

Izraelac ovo zamera...

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak iz Subotice sa 3:0u meču četvrtog kola Super lige Srbije odigranom na beogradskoj "Marakani". Crveno-beli su sve svoje pogotke postigli u prvih 45 minuta, dok je u drugom poluvremenu opao ritam utakmice i nije bilo golova, što se nije dopalo treneru srpskog šampiona Baraku Baharu.

- Prvo poluvreme je bilo bolje nego drugo. Bili smo na korektnom nivou, u drugom smo želeli da to popravimo, ali nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli. Na kraju, došlo je do toga da utakmica bude slabijeg tempa i zbog toga moramo da popravimo neke stvari. Nije mi se svidelo drugo poluvreme, jer znam da možemo i moramo da budemo bolji. Pre svega, moramo da postižemo više golova, da bolje igramo presing, a ne da dozvolimo rivalu da kontroliše utakmicu više nego što treba - rekao je Bahar nakon utakmice, a onda pohvalio navijače zbog koji su još jednom naparavili odličnu atmosferu na najvećem stadionu u zemlji.

- Atmosfera je kao i uvek bila sjajna, a čim se svi vrate sa godišnjih odmora koji su u toku, verujem da će to biti još bolje - uveren je Bahar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.