ZVEZDA DOČEKUJE ŠERIF: Evo gde možete gledati PRENOS utakmice

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 10:29

ZVEZDA DOČEKUJE ŠERIF: Evo gde možete gledati PRENOS utakmice

Duel počinje u 21.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Beogradu večeras od 21 čas meč trećeg kola kvalifikacija z Ligu šampiona. Protivnik izabranicima Dejana Stankovića je šampion Moldavije, Šerif.

Posle sjajne igre protiv Kairata porasle su šanse za plasman Zvezde u grupe Lige šampiona. Ako prođu Šerif, crveno-belima će poslednja prepreka pred LŠ biti pobednik duela Dinamo Zagreb - Legija. Kvota da će Zvezda igrati u grupama LŠ je 2,25. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Za razliku od meča protiv Kairata prošle nedelje, kada je ulaz bio dozvoljen samo deci do 14 godina, na ovom će biti dozvoljeni svi navijači, pa se očekuje da Zvezda ima ozbiljnu podršku sa tribina.

Oni koji ne budu u mogućnosti da budu na stadionu, mogu da gledaju meč na dve televizije, pošto će prenos raditi i RTS i Arena Sport.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adriana Đurđević, supruga fudbalera Duje Ćaleta-Cara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.