ZVEZDA ČEKA ZUHUKTALE BRĐANE: Stanković sa mnogo kadrovskih PROBLEMA pred važan meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 14:39

ZVEZDA ČEKA ZUHUKTALE BRĐANE: Stanković sa mnogo kadrovskih PROBLEMA pred važan meč

Meč 26. kola.

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova i 15 minuta odmeriće snage na svom tenenu sa trećeplasiranom timom na tabeli Superlige Srbije, ekipom Čukaričkog u okviru 26. kola nacionalnog prvenstva.

Čukarički posle četiri uzastopne pobede pun samopouzdanja dolazi večeras (19.15) na Marakanu, gde ga čeka duel sa Zvezdom. Dueli ove dve ekipe po tradiciji obično donesu pobedu crveno-belih i dosta golova, a sada je kvota na kombinazziju 1&GG 3,05. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički.

Trenutni lider na tabeli i aktuelni šampion, Crvena zvezda, imaće težak zadatak da posle utakmica protiv Milana i jako zahtevnog gostovanja u Senti, ekipi TSC-a, osvoji bodove u duelu sa Čukaričkim.

Uzbudljiv meč na severu zemlje u prošlom kolu doneo je i crveni karton za Milana Gajića, stoga Dejan Stanković neće moći da računa na standardnog desnog beka i novopečenpog reprezentativca Srbije.

Aleksandar Katai se vratio na teren posle duže pauze i to je ono što raduje pristalice crveno-belih, međutim, ima i loših vesti. Dva najveća ovosezonska pojačanja, Italijani Dijego Falćineli i Filipo Falko, pozitivni su na korona virus i neće biti u protokolu u narednom periodu.

Sa druge strane, Čukarički nema poraz u drugoj polusezoni. U prethodnom kolu, pobedili su na svom terenu ekipu Metalca 2:0 golovima bivšeg igrača Partizana, Đorđa Jovanovića.

Očekuje se interesantna utakmica koja naravno zanima i navijače Partizana koji željno isčekuju kiks večitog rivala.

Raspored 26. kola

Nedelja

Inđija - Radnik (13),

Metalac - Voždovac (13),

Mačva - Proleter (13),

Novi Pazar - Spartak (13),

Radnički Niš - TSC (13),

Vojvodina - Javor (15),

Rad - Partizan (17.05),

Crvena zvezda - Čukarički (19.15).

Ponedaljak

Bačka - Mladost (16),

Zlatibor - Napredak (18.05).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.