ZVEZDA ČASTI SEZONCE: Gledaj revanš sa Pjunikom na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022, 16:58

ZVEZDA ČASTI SEZONCE: Gledaj revanš sa Pjunikom na Marakani

Crveno-beli u utorak gostuju u Jermeniji.

Revanš meč između Pjunika i Crvene zvezde biće odigran u utorak od 19 časova u Jerevanu, a usled nemogućnosti velikog broja navijača da odu u Jermeniju, crveno-beli su odlučili da nagrade sezonce specijalnim gledanjem utakmice sa zapadne tribine Marakane, iz takozvanog "Kluba šampiona".

Klub želi da u utorak uveče napravi veliko zvezdaško druženje i ugosti navijače koji su svojom odanošću prema klubu to najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaslužili. Uz besplatnu hranu i piće (naravno bezalkoholno), prvih 75 sezonaca koji su obnovili svoje karte i koji će biti kontaktirani od strane Servisa za članstvo imaće priliku da gledaju meč iz "Kluba šampiona" koji je smešten na zapadnoj tribini stadiona ''Rajko Mitić''. Međutim, to nije sve, s obzirom na to da ćemo da će klub počastiti i prvih 50 koji sezonsku ulaznicu obnove u ponedeljak i utorak i oni će karte odmah moći da preuzmu u Servisu za članstvo.

Svako ko bude kontaktiran kao onaj koji je među prvih 75 obnovio i ko bude među prvih 50 u ponedeljak i utorak, dobiće po dve ulaznice, tako da će imati priliku da sa sobom povede još nekog na ovo nezaboravno zvezdaško druženje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda časti sezonce – gledaj revanš sa Pjunikom na "Marakani"

Izvor: B92, 07.Avg.2022

Revanš meč između Pjunika i Crvene zvezde biće odigran u utorak od 19 časova u Jerevanu...Usled nemogućnosti velikog broja navijača da odu u Jermeniju, Zvezda je odlučila da nagradi sezonce specijalnim gledanjem utakmice sa zapadne tribine Marakane, iz takozvanog "Kluba šampiona"..."Želimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.