ZVEZDA ČASTI NAJMLAĐE NAVIJAČE: Besplatno na Čukarički, potrebno je da se ispuni samo jedan uslov

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 16:01

ZVEZDA ČASTI NAJMLAĐE NAVIJAČE: Besplatno na Čukarički, potrebno je da se ispuni samo jedan uslov

Mali gradski derbi na programu je u nedelju.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz za decu do 12 godina starosti na meč trećeg plej-ofa Superlige Srbije protiv Čukaričkog biti besplatan. Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili 34. šampionsku titulu u prvom kolu plej-ofa, pošto su pobedili ekipu TSC-a sa 4:1.

- Kažu da crveno-bele boje simbolizuju ljubav, a ona postoji odavno između nje i nas. Neka baš naredni meč bude poseban za nekog malog zvezdaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će po prvi put doći na Marakanu i osetiti tu emociju i strast, odnosno zaljubiti se. Možda baš utakmica protiv Čukaričkog ostane zauvek u sećanjima dečaka i devojčica - stoji u saopštenju "crveno-belih.

U saopštenju kluba navode da će ulaz za decu do 12 godina biti besplatan samo u pratnji jedne punoletne osobe.

- U tom maniru, kao i u znaku velike zahvalnosti za sve mališane koji su uvek prisutni kako bi bodrili naše fudbalere, ulaz će i na predstojećem meču Crvene zvezde na stadionu “Rajko Mitić” biti besplatan na svim kapijama Marakane za decu uzrasta do 12 godina. Jedini uslov jeste da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koja će posedovati ulaznicu. Kao što kaže legendarni Dule Savić: “Kada se jednom zaljubiš u Zvezdu, to je za ceo život!”. Zvezdaši, vidimo se na Marakani – piše u saopštenju beogradskog kluba.

Crvena zvezda dočekuje Čukarički u nedelju u 17 časova.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.