ZVEZDA BEZ FINALNOG TURNIRA: Peterci koštali crveno-bele velikog uspeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 14:12

ZVEZDA BEZ FINALNOG TURNIRA: Peterci koštali crveno-bele velikog uspeha

Dobri mečevi na turniru u Beogradu.

Vaterpolisti Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju na finalni turnir regionalne lige u vaterpolu. Crveno-beli su u poslednjem meču grupe u Beogradu izgubili sa 18:10 (4:4, 5:2, 6:3, 4:1) od Mladosti iz Zagreba i tako su završili na trećem mestu. Odolevali crveno-beli samo u prvoj deonici, ali i pored ovog poraza pokazali su da su tim sa velikom perspektivom i zadovoljili su sve ljubitelje vaterpola u Srbiji.

Dugo najveći derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Engleskoj Liverpul – Mančester Junajted nije imao važnost kao ovaj današnji (17.00). Domaćin je drugi, a gost, posle dugo vremena prvi, i to svemu daje dodatnu čar. Kvota na keca na Enfildu je 2,10, iks je 3,45, a dvojka čak 3,50, dok je kvota na GG3+ 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Mančester Junajted.

Na kraju se ispostavilo da su peterci u meču Jadrana iz Splita i Zvezde odlučili ko će biti drugi u beohgradskoj grupi, dok je Mladost rutinski sa stoprocentnim učinkom osvojila prvo mesto.

Ostaje da se vidi ko će zauzeti četvro mesto, što će biti odlučeno u direktnom duelu između Šapca i Partizana. U slučaju remija zbog slabije gol-razlike crno-beli će biti četvrti.

Što se tiče grupe u Dubrovniku, domaći  Jug je siguran na čelnom mestu, a Radnički uz Kragujevca treba da osvoji barem bod protiv Primorca iz Kotora da overi poziciju dva i mesto na fajnal foru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.