ZVEREV UTUČEN POSLE PORAZA: Znao sam da sam favorit na ovom turniru

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 13:07

ZVEREV UTUČEN POSLE PORAZA: Znao sam da sam favorit na ovom turniru

Nije iskoristio dve meč lopte.

Nemački teniser Aleksandar Zverev je izgubio u četvrfinalu Indijan Velsa od Amerikanca Tejlora Fric sa 2:1 (4:6, 6:3, 7:6). Nemac je u odlučujućem setu propustio dve meč lopte i na kraju ispao.

Lacio ima 11, Inter 17 bodova posle sedam kola Serije A, i ako Rimljani danas (18.00) ne slave kod kuće, biće već u velikom zaostatku za vodećim timovima. Kvota na Lacio je 3,15, na iks 3,50, a na dvojku 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Lacio - Inter.

Bio je vidno razočaran je posle ispadanja u četvrtfinalu Mastersa u Indijan Velsu.

- Kada je Stefanos Cicipas ranije ispao od Basilašvilija, znao sam da sam favorit na ovom turniru i mislio sam da mogu da osvojim. Zato me ovaj poraz boli. Ovo nije bio tenis na najvišem nivou na kojem ga igram - rekao je Zverev posle meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.