ZVEREV U VELIKOM PROBLEMU: Bivša devojka ga optužila za zlostavljanje - Nemac kratko odgovorio

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 19:11

ZVEREV U VELIKOM PROBLEMU: Bivša devojka ga optužila za zlostavljanje - Nemac kratko odgovorio

"Sada na društvenim mrežama mogu da vas optuže za bilo šta."

Nemački teniser Aleksandar Zverev nije želeo dalje da komentariše optužbe bivše devojke Olje Šaripove o navodnom fizičkom i psihičkom zlostavljana tokom veze, istakavši još jednom da su neistinite.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti

- Sada na društvenim mrežama mogu da vas optuže za bilo šta. Da ja komentarišem, priča bi bila još veća i vukla bi se više - rekao je Zverev.

Na pitanje zbog čega bi ga bivša devojka lažno optužila, nemački teniser je rekao:

- I ja se pitam. Pogledajte tajming, priča je objavljeno brzo pošto je postalo poznato da je Brenda trudna. Nisam razgovarao sa Olgom od kada smo raskinuli. Ona je pokušala da stupi u kontakt sa mnom preko mojih roditelja, ali ja nisam želeo - istakao je sedmi teniser planete.

Alexander Zverev: I ask myself why did Olga Sharypova make all this up https://t.co/73KxV9Qlzd pic.twitter.com/muHIYlk7oS

— Tennis World USA (@TennisWorlden) January 26, 2021

A post shared by crazy Olya / Photographer (@olyasharypova)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.