ZVEREV SPREMAN ZA NOVAKA: Đoković je jedan od najvećih izazova u sportu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 19:01

ZVEREV SPREMAN ZA NOVAKA: Đoković je jedan od najvećih izazova u sportu

Nemac i Srbin sastaće se u četvrtfinalu Australijan opena.

Aleksandar Zverev plasirao se u četvrtfinale pošto je savladao Dušana Lajovića sa 3:0 u setovima, ali mu je naredni protivnik još jedan Srbin, pošto će Nemac ukrstiti rekete sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Nemac je svestan da ga čeka najteži mogući ispit u ovom trenutku, a duel protiv Đokovića nazvao je ''jednim od najvećih izazova u svetu sporta''.

Ključni dani za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Inter. Sledećeg vikenda igra derbi s Milanom, a večeras (20.45) dočekuje Lacio koji je nanizao šest pobeda u Seriji A i približio se vrhu. Kvota na Inter je 1,88, iks je 3,50, a na pobedu Lacija 4,20, dok je kvota na 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Lacio.

 - Zadovoljan sam rezultatom – nalazim se u četvrtfinalu Gren slem turnira, sigurno je da mi ide dobro. Tek me čekaju najteži rivali, pa mogu reći da se radujem izazovima. Protiv Novaka morate da igrate svoj najbolji tenis – naročito ovde u Melburnu. Ovo je njegov omiljeni turnir i da bih imao šansu protiv Novaka, moram da igram izuzetno dobro. Moram da budem agresivan, da ja budem taj koji dominira. Mislim da je jedan od najvećih izazova u svetu sporta uopšte igrati protiv Novaka u poznim fazama Gren slem turnira -rekao je Zverev. - Imao sam dve velike pobede protiv Novaka u svojoj dosadašnjoj karijeri – bili su to meč u Londonu na Završenom Mastersu i finale Rima, ali bilo je jako teško. Igrali smo u Londonu i na ATP kupu prethodnih meseci i to su bili veoma neizvesni dueli. Mislim da to nešto govori. Ipak, svestan sam koliko je teško igrati protiv Đokovića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.