ZVEREV PRETI SRBINU: Mogu da pobedim Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 20:06

ZVEREV PRETI SRBINU: Mogu da pobedim Novaka

Nmeac i Đokoivć igraju u polufinalu Olimpijskih igara.

Nemac Aleksandar Zverev biće protivnik Novaka Đokovića u polufinalu teniskog turnira na Olimpijskim igrama. Zverev je u četvrtfinalu savladao u dva seta Francuza Žeremija Šardija, a u Tokiju nije još uvek izgubio ni set kao i Đoković.

- Drago mi je što sam u polufinalu. Sada se igra za medalje i znam da u petak imam najtežeg protivnika u tenisu - rekao je Zverev. - Da bih uopšte imao priliku, moram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da igram svoj najbolji tenis. Ne igrate za sebe ili svoj tim, već za svoju zemlju. Medalja se računa u konačnom zbiru, ona se računa za celu našu kuću u kojoj živimo u selu.

Imao je Partizan u prvom meču priliku da ubedljivije pobedi slovački DAC, ali je na kraju bilo 1:0. Večeras (20.45) crno-beli će braniti tu prednost za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a pokazali su da su kvalitetniji. Kvota na dvojku je 2,35, na iks 3,20, a na keca 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za DAC – Partizan.

Ne oseća Nemac pritisak pred polufinalni duel sa Đokovićem možda i zbog toga što i u slučaju poraza ima priliku da se bori za bronzu. Ovo će biti deveti meč Đokovića i Zvereva, a srpski teniser je slavio šest puta. Jedine dve pobede Nemac je ostvario u Londonu na ATP finalu 2018. i u finalu Mastersa u Rimu 2017. Srpski teniser ima priliku da eventualnim osvajanjem zlatne medalje dođe nadomak Zlatnog slema i za to će mu nedostajati još samo titula na Ju Es Oopenu.

 - Malo je ljudi koji mogu da dobiju Đokovića, nadam se da sam jedan od njih. Uspevao sam tome ranije. Znam da igra najbolji tenis u životu, ali nadam se da sutra mogu i ja da budem najbolji ikada - priželjkuje Zverev. - Voleo bih da oba poražena igrača u polufinalu dobiju medalju, ali moje mišljenje se ne računa. Moja najveća motivacija nije nekome nešto da pokvarim, već da osvojim medalju, po mogućnosti zlatnu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.