ZVER(EV) U PROBLEMU:  Javila se još jedna bivša devojka, ovo će da ga DOTUČE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 09:23

ZVER(EV) U PROBLEMU: Javila se još jedna bivša devojka, ovo će da ga DOTUČE (FOTO)

Ne želi sa njim da odgaja dete.

Nemački teniser Aleksander Zverev u ovom trenutku možda najmanje misli na tenis. Nekadašnja devojka Olga Šaripova optužila da ju je tukao dok su bili u vezi o čemu više možete da pročitate OVDE, a sada je stigao još jedan udarac za njega i to od strane još jedne bivše devojke.

Brenda Patea, s kojom je nemački teniser bio u vezi do avgusta ove godine i čak su zajedno boravili u Beogradu na Adria Tour-u, je trudna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s njime, ali mu je jasno poručila da nema nameru da se mire, niti da zajedno odgajaju dete.

"I really hope that the two of us will find a way to deal with each other again in a reasonable and respectful way." - #AlexanderZverev on accusations by an ex-girlfriend that he had attacked her #Tennishttps://t.co/mXOHaNODvT

— News18 Sports (@News18Sports) October 30, 2020

- Trudna sam 20 nedelja i očekujem bebu s Aleksom. Imali smo različite poglede na život i zbog toga smo se rastali. Svako ko živi sa sportistom mora da se pokori tom drugačijem načinu života. Ne dolazi u obzir da odgajamo dete zajedno - rekla je Brenda za nemačke medije.

Here’s complete breakdown of Alexander Zverev’s two bombshell announcements by ex-girlfriends Brenda Patea and Olga Sharypova: https://t.co/IYUnVSt9cB

Much appreciation to @saltytennis for their work in helping get Olga’s story across pic.twitter.com/rDrFswT4zz

— GS Tennis News Today (@GS10SNEWSTODAY) October 30, 2020

Takođe je dodala kako dete nisu planirali, ali da ga može sama odgajati.

Sada se oglasio i Zverev.

- Poslednji dani su bili veoma teški. Postajem otac u 23. godini. Iako Brenda i ja više nismo zajedno, imamo dobar odnos i želim da budem dobar otac. Zajedno ćemo brinuti od mališanu. Ne želim da više javno govorim o ovome, rekao je on i nastavio:

- Takođe, tu je i neosnovana optužba od Olge Šaripove. To me je rastužilo. Znamo se još od kad smo bili deca i imamu puno zajedničkih sećanja. Žalim zbog njenih izjava jer su neistinite. Bili smo u vezi i to je davno završeno. Zašto to radi sada, ne zna. Nadam se da ćmo rešiti to - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.