ZVANIČNO: Zvezda Reala prešla u Bajern (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Zvezda Reala prešla u Bajern (FOTO)

Veliko pojačanje.

Bajern iz Minhena je dobio veliko pojačanje, u klub je stigao Hame Rodrigez. Kolumbijac, šesti najskuplji fudbaler u istoriji, stigao je u Bavarsku iz Reala, a u naredne dve godine biće na pozajmici u Bajernu. Klub iz Minhena pozajmicu plaća 5 miliona evra po godini i preuzeo je obavezu plaćanja kompletne plate igrača.

James Rodríguez, nuevo jugador del Bayern Múnich.https://t.co/1aCGpaj8M2 pic.twitter.com/HGdV9y2p1r

— Masharos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << News | EC (@masharosnews) 11. јул 2017.

Rodrigez je 2014. godine došao u Real Madrid iz Monaka za 80 miliona evra, međutim Kolumbijac se nije nametnuo u Realu za mesto startera. Prošle sezone igrao je na samo 22 utakmice u La ligi, uglavnom ulazeći sa klupe. Najbolji strelac Mondijala u Brazilu će sa Bajernom ići na letnju turneju u Kinu i Singapur u nedelju uveče, a trener Bajerna Karlo Anćeloti bio je presrećan zbog njegovog dolaska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.