ZVANIČNO: Zvezda POVLAČI DRES sa brojem 11!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 16:52

ZVANIČNO: Zvezda POVLAČI DRES sa brojem 11!

U čast legende...

Beogradska Crvena zvezda povlači dres sa brojem 11 na kraju ove sezone u čast legendarnog fudbalera i kasnije predsednika kluba Dragana Džajića.

Odluka o povlačenju broja 11, koji trenutno nosi Osman Bukari, usvojena je na sednici Skupštine Upravnog odbora u subotu.

Džajić zbog toga nije krio veliko zadovoljstvo.

- Nema reči kojima bih mogao da se zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni - emotivno se Džajić obratio na vanrednoj sednici Skupštine FK Crvena zvezda.

Poručio je i da je jedva suzdržao suze.

- Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljsto ste mi učinili. Mislio sam i da će da te potekne suza, ali neće, suzdržaću se. Hvala vam, a ja ću nsataviti da dajem doprinos razvoju i uspehu Crvene zvezde - zaključak je Džajićevog obraćanja.

Broj 11 je treći koji se povlači iz upotrebe kada je u pitanju Zvezda.

Prethodno je isto učinjeno i sa brojevima 12 posvećen navijačima i 26 posle tragične smrti nekadašnjeg igrača Gorana Gogića.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.