Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 19:45

ZVANIČNO: Zvezda ODUSTALA od Mirotića!

Pomenut i na sednici kluba...

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je u sredu 19.07.2023.godine redovnu sednicu Skupštine kluba. Redovnoj sednici prisustvovalo je 40 od 56 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od 8 tačaka. Na njemu se, između ostalog, govorilo i o prelaznom roku, koji još uvek nije gotov za crveno-bele.

Naime, jedna od "rupa" nalazi se na poziciji krilnog centra, a kao imena su figurirali Nikola Mirotić i Tornike Šengelija. Na skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rečeno da se odustalo od angažovanja i jednog i drugog igrača.

Što se tiče Gruzijca, rečeno je da j želi da se nakon karijere bavi politikom, te je zbog toga savetovan da ne dođe u Srbiju.

Sa druge strane, u protekom periodu se spekulisalo da je Zvezda zainteresovana i za Korija Higinsa, a to je potvrđeno na Skupštini, uz napomenu da se još uvek proverava fizičko stanje američkog beka, koji je imao operaciju leđa relativno skoro.

Predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu takmičarsku 2023-2024…

Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći.

Jednoglasno su usvojeni ciljevi prvog tima, a to je osvajanje trofeje u sva 4 takmičenja u sezoni 2023-2024. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.