ZVANIČNO: Vladimir Ivić je novi trener Votforda, a ovo su njegove prve reči u Engleskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 21:38

ZVANIČNO: Vladimir Ivić je novi trener Votforda, a ovo su njegove prve reči u Engleskoj!

Novi Srbin na Ostrvu.

Srpski stručnjak Vladimir Ivić novi je trener engleskog Votforda. Bivši trener Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je osvojio dve titule nacionalnog šampiona, vodiće popularne "stršljenove" naredne sezone u Čempionšipu.

- Imam velika očekivanja od mog stručnog štaba. Ovo je moj prvi posao u Engleskoj i moram da se prilagodim što pre, kako bih uradio najbolje za sebe i klub - rekao je Vladimir Ivić.

✍️ We are delighted >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to confirm Vladimir Ivić as the new Head Coach of Watford FC.

— Watford Football Club (@WatfordFC) August 15, 2020

Osvajač Kupa Grčke 2017. godine sa PAOK-om potpisao je jednogodišnji ugovor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbija ponovo ima trenera u Engleskoj

Izvor: RTS, 16.Avg.2020, 09:35

Srpski fudbalski trener Vladimir Ivić i zvanično je predstavljen kao novi menadžer engleskog Votforda, koji će naredne sezone igrati u Čempionšipu. . Kako je saopšteno na sajtu ”zlatnih momaka”, ugovor je potpisan na godinu dana, uz mogućnost produžetka na još...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.