ZVANIČNO: Superliga Srbije počinje kasnije od najavljenog - Tanjga novi čovek na Terazijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 14:56

ZVANIČNO: Superliga Srbije počinje kasnije od najavljenog - Tanjga novi čovek na Terazijama

Ima još mesec dana do starta.

Šampionat Srbije, umesto 21, počeće 29. jula, odlučili su članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na sednici u Staroj Pazovi.

Ozvaničen je i set kadrovskih promena unutar srpske kuće fudbala. Novo lice na Terazijama biće Miroslav Tanjga.

Bivši prvotimac Vojvodine i dugogodišnji asistent počivšeg Siniše Mihajlovića imenovan je za direktora sportskog sektora FSS.

Umesto Svetislava Đurovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oficir za integritet biće Bogdan Đurđević.

“Doneta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (omladinska), Aleksandrom Lukovićem (mlađa omladinska) i Jovanom Damjanovićem, koji je postavljen za selektora kadetske selekcije.

Usvojene su liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS.

Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Komisije za žalbe, Komisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Komisije za žalbe (drugostepeni organ)”, saopštio je FSS na zvaničnoj internet stranici.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Beki, devojka Sebastijana Letgeta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.