Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2020, 19:52

ZVANIČNO: Simonović dve godine u Zvezdi

Ugovor je potpisan u ponedeljak

Najavu ovakvog raspleta mogli smo da naslutimo još pre nekoliko dana, sada je sve dobilo zvaničan epilog. Reprezentativac Srbije Marko Simonović novi je košarkaš Crvene zvezde, objavio je klub sa Malog Kalemegdana na zvaničnom sajtu.

Potencijalni reprezentativac Srbije, upotrebljiv na pozicijama krila i krilnog centra, potpisao je u ponedeljak dvogodišnji ugovor sa srpskim predstavnikom u Evroligi.

Marko Simonović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se tako vraća na mesto svojih najvećih klupskih uspeha i ostvarenja. Sa Crvenom zvezdom za koju je igrao u dva navrata (2012-2014 i 2015-2017) osvojio je sedam titula (2 titule ABA lige, 2 titule prvaka Srbije i tri kupa Radivoja Koraća) i bio akter nekih nezaboravnih utakmica u Evroligi.

Sa reprezentacijom Srbije osvojao je srebrne medalje na Svetskom prvenstvu i OI u Riju.

Prošlu sezonu započeo je u ekipi Cedevita Olimpije, a završio u španskoj Unikahi iz Malage, dok je prethodne dve sezone nastupao za ruski Zenit iz Sankt Peterburga.

Simonović je nakon Nnoka, Lojda, Voldena i Hola, peto pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.