ZVANIČNO: Sedmoro medicinskih radnika OPTUŽENO ZA UBISTVO Dijega Maradone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 14:44

ZVANIČNO: Sedmoro medicinskih radnika OPTUŽENO ZA UBISTVO Dijega Maradone!

Nigde iz zemlje.

Nešto više od šest meseci prošlo je od smrti jednog od najboljih fudbalera svih vremena, Argentinca, Dijega Armanda Maradone. Nakon bure o potencijalnom ubistvu i nemaru lekara koji su vodili njegov oporavak od teže operacije na mozgu, epilog priče je to da je danas i zvanično podignuta optužnica protiv sedamoro medicinskih radnika za ubistvo legendarnog fudbalera.

Proces je nedavno otvorilo Tužilaštvo iz San Isidra,a  ukoliko se dokaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je neko od optuženih kirv preti im robija od osam do 25 godina!

Među sedmoro optuženih su doktor Leopolod Luke koji je obavio operaciju na mozgu Dijega Maradone, kao i psihijatar Augustina Kosačo. Međutim, njih dvoje su negirali bilo kakve optužbe.

Takođe, optužene su i dve medicinske sestre, koordinator medicinskih sestara, lekar i psihiolog - a sve zbog nesavesnog lečenja Maradone od momenta kada ja napustio bolnicu.

Morte di Maradona, 7 indagati per omicidio volontario: “Cure inadeguate, carenti e spericolate” https://t.co/akw2N2qyFu

— La Stampa (@LaStampa) May 20, 2021

Maradonina obdukcija kaže da je legendarni El Pibe na kraju umro od akutnog plućnog edema, nakupljanja tešnosti u plućima i zastoja srca. Alkohol i droga nisu pronađeni u toksikološkom pregledu, ali jesu suspstance za depresiju i smirenje.

Takođe se navodi da će suđenje i svedočenje početi 31. maja, uz podsećanje da je Maradona umro u novembru prošle godine i da je Vlada Argentine bila inicijator dodatnog veštačenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.