ZVANIČNO: Rerezentativac Srbije novi član Rome (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 20:43

ZVANIČNO: Rerezentativac Srbije novi član Rome (FOTO)

Ugovor potpisan na pet godina.

Srpski golman Mile Svilar koji je debitovao i za Orlove, od danas je i zvanično član Rome sa kojom je potpisao petogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 99.

Prethodnih pet godina Svilar je bio član Benfike, a u portugalski klub je stigao iz Anderlehta. Pre debija za reprezentaciju Srbije, bio je član omladinskih selekcija Belgije. U Romki će se pridružiti još jednom srpskom igraču Nemanji Matiću.

The Serbia international >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << goalkeeper has signed a five-year contract! ✍️#ASRoma

— AS Roma English (@ASRomaEN) July 1, 2022

 - Kada sam čuo da me hoće Roma, bio sam uzbuđen. Srećan sam što sam u ovom klubu i jedva čekam da počnem sa treninzima. Neverovatna je stvar sarađivati sa trenerom kao što je Žoze Murinjo. Očekujem da ću pomoći timu - rekao je Svilar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kirjos posle spektakla izbacio Cicipasa, Nadal siguran

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2022, 12:51

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je večeras u spektakularnom meču savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:7 (2:7), 6:4, 6:3, 7:6 (9:7)...U meču dvojica velikih rivala, poznatih po međusobnoj netrepeljivosti, viđena je sjajna igra, mnogo tenzije, pa čak i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.