ZVANIČNO: Rastali se Bajern i Trinkijeri (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 15:58

ZVANIČNO: Rastali se Bajern i Trinkijeri (FOTO)

Italijan proveo tri godine u Minhenu.

Posle tri godine saradnje rastali su Andrea Trinkijeri i Bajern Minhen.  Italijanski trener je sa Bavarcima uspeo da osvoji dva Kupa Nemačke 2021. i 2023. godine. Bio je u plej-ofu Eveolige 2021. i 2022. godine i stigao na korak od fajnal-fora, ali mu se posebno zamera debakl završnica ovogodišnje takmičarske sezone.

Bajern je poražen u polufinalu prvenstva Nemačke od ekipe Ulma sa čak 3:0,a u Evroligi su bili samom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dnu tabele Evrolige.

Ipak, rastanak je bio više nego srdačan i prijateljski.

🍷 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐫𝐬, 𝐭𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐥𝐥 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭, 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡.#FCBB #Trinchieri #GrazieAndrea pic.twitter.com/rMLiqXsyl0

— FC Bayern Basketball (@FCBBasketball) June 4, 2023

-  Živeli, hvala i sve najbolje, treneru - napisao je Bajern na Tviteru uz Trinkijerija u vinskom podrumu.

Italijanski stručnjak se pominje kao novi trener Virtusa i Monaka, dok bi novi strateg Bavaraca trebao da bude Pablo Laso.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.