ZVANIČNO - Oglasila se ABA liga, šta će Zvezda još morati da plati?

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Oglasila se ABA liga, šta će Zvezda još morati da plati?

Kako smo i najavili, ABA liga se oglasila povodom disciplinskih mera protiv Crvene zvezde zbog nedolaska crveno-belih na utakmicu 13. kola protiv Budućnosti.

Aktuelni šampion je bezbednosne razloge izneo kao povod za ovakav svoj potez, tražila je Zvezda i odlaganje utakmice, ali u ABA ligi za to nisu imali dovoljno razumevanja.

Tokom popodneva pojavile su se nezvanične informacije, a večeras je to uglavnom i zvanično potvrđeno iz ABA lige, uz još jedan dodatak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Odluka disciplinskog sudije ABA lige Saše Pavličića Bekića je da se utakmica registruje 20:0 u korist Budućnosti, da se Zvezda kazni oduzimanjem jednog boda, kao i novčano u iznosu od 20.000 evra.

Dodatak koji prethodno nije bio pomenut je da će crveno-beli morati da pokriju sve troškove koje je Budućnost imala kao organizator ovog meča, kao i troškove dolaska sudija i drugih službenih lica.

Na ovu odluku Crvena zvezda ima pravo žalbe Apelacionom odboru.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OTKRIVENO! Evo ko je i zašto dodatno kaznio Zvezdu oduzimanjem boda i sa 20.000 evra!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2020

Košarkaški klub Crvena zvezda izgubio je od Budućnosti službenim rezultatom 20:0 jer se ekipa nije pojavila u Podgorici, ali i kažnjen od disciplinskog sudije ABA lige Saše Pavličića Bukića oduzimanjem boda i 20.000 evra, prenose Vijesti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.