ZVANIČNO: Nik Kirjos PROPUŠTA Australijan open!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 09:52

ZVANIČNO: Nik Kirjos PROPUŠTA Australijan open!

Drugu godinu za redom...

Australijski teniser Nik Kirjos neće nastupiti na Australijan openu drugu godinu zaredom.

Kontroverzni igrač nije bio na listi učesnika za prvi Grend slem u sezoni, a u petak je potvrdio da ga neće biti u Melburnu.

Kirjos je 2023. godine zbog povrede odigrao samo jedan meč, onaj u Štutgartu protiv Jibing Vua, u kojem je poražen.

- Ovo je veoma razočaravajuće vreme za mene, ali neću moći da se takmičim na otvorenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Australijan 2024. godine. Srce mi se cepa, imao sam toliko dobrih sećanja tamo. Samo želim da se vratim i da budem na vrhu svoje igre i za to mi treba još malo vremena - rekao je Kirjos.

Kirjos je 2022. imao jako dobru sezonu, stigao je do finala Vimbldona, dok je u dublu osvojio Australijan open u paru sa Tanasijem Kokinakisom.

Najbolji rezultat na Ozi openu u karijeri mu je četvrto kolo, 2018. i 2020. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.