ZVANIČNO: Marković je novi igrač Benfike!

Izvor: Mondo, 09.Jun.2013, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Marković je novi igrač Benfike!

Portugalski mediji prenose da je Benfika potpisala petogodišnji ugovor sa Lazarom Markovićem. Transfer, navodno, vredan 10 miliona evra.

Svaka dilema je otklonjena. Lazar Marković (19) igraće sledeće sezone za Benfiku.

Talentovani "A" reprezentativac Srbije u petak je igrao za državni tim u Briselu, a već u subotu otputovao u Portugal, na lekarske preglede pre potpisa ugovora sa lisabonskim "orlovima".

Posle nekoliko sati zdravstvene provere, portugalski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mediji preneli su da je doskorašnji igrač Partizana i definitivno postao član Benfike. Navodno, za 10 miliona evra.

Marković je predstavljen u medijima kao peto pojačanje kluba za narednu sezonu iz Srbije, nakon Filipa Đuričića, Miralema Sulejmanija, Stefana Mitrovića i Uroša Matića, Nemanjinog mlađeg brata.

Lazar Marković odigrao je za prvi tim Partizana 65 utakmica, postigao 14 pogodaka i asistirao za 16.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sad i zvanično: Lazar Marković potpisao za Benfiku!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2013, 01:09

Portugalski mediji prenose da je Benfika potpisala petogodišnji ugovor sa Lazarom Markovićem. Transfer, navodno, vredan 10 miliona evra...Izabrao Lisabon: Lazar Marković  ..Svaka dilema je otklonjena. Lazar Marković (19) igraće sledeće sezone za Benfiku...Talentovani "A" reprezentativac Srbije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Marković i zvanično napustio Partizan

Izvor: Sportal.rs, 10.Jun.2013

Lazar Marković je od ponedeljka, potpisom za Benfiku, i zvanično postao član portugalskog kluba, potvrđeno je za SPORTAL.RS.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.