ZVANIČNO: Loftus-Čik stiže u Milano!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 22:03

ZVANIČNO: Loftus-Čik stiže u Milano!

Stavio potpis...

Dosadašnji fudbaler Čelsija Ruben Loftus-Čik potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Milanom, kao što smo i najavili pre nekoliko dana.

- Fudbalski klub Milan sa zadovoljstvom objavljuje dolazak Rubena Loftusa-Čika iz Čelsija. Fudbaler je potpisao ugovor do 30. juna 2027. godine - navodi se na sajtu italijanskog kluba.

Klub nije naveo finansijske detalje, a italijanski mediji naveli su da će Milan platiti Čelsiju oko 21 milion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra za transfer.

Loftus-Čik je prošao sve mlade selekcije Čelsija, a za prvi tim debitovao je 2014. godine. Imao je ugovor na još godinu dana. Očekuje se da u Milanu zameni Sandra Tonalija, koji odlazi u Njukasl.

Vezni igrač je u 155 utakmica za londonski klub postigao 13 golova, osvojio je Premijer ligu, Ligu Evrope i Super kup Evrope.

Igrao je još na pozajmicama u Fulamu i Kristal Palasu.

Čelsi je na klupskom sajtu 27-godišnjeg igrača nazvao predanim profesionalcem, prijateljskom i popularnom osobom u trening centru i poželeo mu je mnogo sreće u nastavku karijere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.