ZVANIČNO JE: Evo kada će se ponovo sastati Džošua i Vajt

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 20:18

ZVANIČNO JE: Evo kada će se ponovo sastati Džošua i Vajt

Očekuje nas spektakl.

Britanski suparnici u teškoj kategoriji Entoni Džošua i Dilijan Vajt susrešće se u eksplozivnom revanšu u O2 areni u Londonu u subotu 12. avgusta - zvanično je potvrđeno.

Dvostruki ujedinjeni svetski prvak u teškoj kategoriji Džošua i bivši izazivač svetskog prvaka Vajt  ponovo će se sukobiti nakon gotovo osam godina, a u toj je borbi Džošua pobedio prekidom u sedmoj rundi.

- Jasno sam rekao da je moj plan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti aktivan ove godine. 12. avgust je datum, biću spreman za borbu - izjavio je Džošua.

Entoni je doživeo meteorski uspon nakon zlata na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine te je nastavio ujedinjavati pojaseve teške kategorije, osvojivši WBA, IBF, WBO i IBO krune s nizom pobeda protiv Čarlsa Martina, Vladimira Klička, Džozefa Parkera, Aleksandera Povetkina, Endija Ruiza i Kubrata Puleva.

Zadovoljstvo ne krije ni izvršni direktor DAZN Group, Žozef Markovski.

Sjajno je imati Džošuu koji se ponovo bori na platformi tako brzo nakon njegove borbe u aprilu, Želimo ga u najvećim borbama, a borba s Dilijanom Vajtom je velika - ponovo raspirivanje svađe koja je tinjala više od desetljeća te 12. avgust obećava vatromet - kaže Markovski.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.