Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020, 21:20

ZVANIČNO: Ivić u Votfordu na 1+1 sezonu

"Ovo mi je prvi put da radim u Engleskoj, moram da se adaptiram što je pre moguće", kaže srpski trener

Najavljeno je, a sada i zvanično: Vladimir Ivić je novi trener Votforda!

Sam engleski klub je to objavio na zvaničnom sajtu i poručio je da je "oduševljen" što je Ivić trener prvog tima. Važna je informacija da je srpski trener parafirao na jednu sezonu, a ima i opciju produžetka na još jednu.

"Pre svega, od početka imam velika očekivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvo od sebe i od mog stručnog štaba. Prvi put radim u Engleskoj i moraću što pre da se adaptiram, da učinim najbolje za klub. To mi je jako važno", rekao je Ivić za zvanični sajt Votforda.

Ivić ima 43 godine, potpisao je ugovor na 1+1 sezonu, a počeće da radi sa Hornetsima od ponedeljka zajedno sa stručnim timom.

"Radim sa njima tri godine, tako da znam da ćemo dati sve od sebe zajedno sa igračima da ispunimo naše ciljeve".

Prvo je The Athletik javio da će Ivić potpisati za Votford, potom je i Partizan čestitao javno Iviću, a sada je i Votford sve ozvaničio.

Biće to prilika i Iviću da mu Stršljenovi budu odskočna daska ka najvišim trenerskim krugovima, kao što je bila i Slaviši Jokanoviću. Slaviša je uspeo da Votford iz Čempionšipa dovede do Premijer lige, ali ne i da ga vodi u elitnom takmičenju, pošto se razišao sa čelnicima kluba.

Nekadašnji fudbaler Partizana je trenersku karijeru počeo u PAOK-u, gde je u prvoj sezoni osvojio Kup Grčke, a onda je u Izraelu osvojio i dve titule.

Gledaćemo ga na klupi Votforda u Čempionšipu naredne sezone. Mora se reći i da mu je Slaviša Jokanović ostavio “velike cipele” koje treba da popuni. Dakle, Ivić je novi srpski trener na klupi Stršljenova.

Sada je i zvanično!

✍️ We are delighted to confirm Vladimir Ivić as the new Head Coach of Watford FC.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.