ZVANIČNO: Inter doveo novog Dembelea! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Inter doveo novog Dembelea! (VIDEO)

Mladi Francuz deveto pojačanje Nerazura u letnjem prelaznom roku

Mnogo se u Interu očekivalo od letnjeg prelaznog roka, mnogo su i obećavali kineski vlasnici. Pominjale su se vrtoglave cifre od 200.000.000 evra, ali se ispostavilo da su Valter Sabatini i Pjero Auzilio imali ograničeni manevar zbog finansijskog fer-pleja i blokade inostranih investicija od strane kineske vlade. Očekuje se da ova zabrana traje do jeseni ili zime, a do tada Nerazuri moraju da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << snalaze kako znaju i umeju.

Za razliku od gradskog rivala Milana koji se uzajmio od američke ofšor kompanije Eliot, Inter je bio primoran da manje troši, da se veže za sada već čuvene pozajmice uz obavezne ili opcionalne otkupe ugovora, pa je umesto Anhela Di Marije, Patrika Šika, Aleksisa Sančeza, Baldea Keite i Divoka Origija crno-plavi dres zadužio relativno anonimni ofanzivac Kaena Jan Karamo.

Brzonogo desno krilo preselilo se u redove Nerazura na dvogodišnju pozajmicu uz obavezu otkupa ugovora od 5.500.000 evra uključujući bonuse od 2.000.000 evropskih novčanica, nakon što je danas uspešno prošlo lekarske preglede. Karamo je pre toga morao da produži trenutni ugovor sa Kaenom do 2020. godine jer mu je tekući isticao na kraju ove sezone.

Interovi navijači su sa nepoverenjem odmahivali glavom čim je njihov klub ozbiljnije zagrizao za Karamoa, ali činjenica je da je fudbaler isključivo hteo Inter i Inter njega, uprkos interesovanju Arsenala, Sautemptona i još nekih klubova, kao i sinoćnoj blokadi pregovora dva kluba. Reč je o ofanzivcu koji je rođen u Obali Slonovače, ali se već veoma mlad preselio u Francusku i poseduje pasoš ove zemlje tako da neće zauzimati mesto igrača van Evropske unije. Prošle sezone je u dresu Kaena upisao 35 nastupa, od čega je na 25 bio starter, pritom postigavši pet golova i upisavši četiri asistencije. Krasi ga brzina, solidan dribling i odličan centaršut. Prošao je sve mlađe selekcije francuske reprezentacije, a pored desnog, može da igra i na poziciji levog krila, klasičnog napadača i trekvartiste. Mnogi ga u domovini porede sa Usmanom Dembeleom, Mbajeom Nijangom i Kilijanom Mbapeom.

Videćemo koliko će moći da pomogne Nerazurima. Možda ga upravo anonimnost, te sića za koju je doveden rastereti pritiska i velikih očekivanja, što može da bude samo pozitivno po njegov razvoj, sasvim suprotno od Gabrijela Barbose, popularnog Gabigola. Kratko je tinjala nada Brazilca da bi mogao da ostane u klubu, nakon kratkotrajnog kolapsa pregovora Intera i Kaena oko Karamoa, ali sada je izvesno da karijeru nastavlja u Benfiki.

Zanimljiva je situacija i oko Antonija Kandreve. On skoro sigurno ostaje u Interu, pošto je propao i poslednji pokušaj Antonija Kontea da ga dovede, pa je morao da posegne za Davideom Zapakostom iz Torina. Lučano Spaleti najozbiljnije računa na Kandrevu, ali postoji mogućnost da mu zbog povrede Žoaa Kansela (očekuje se da će biti odsutan 30-40 dana) dodeli nešto defanzivniju ulogu s obzirom na to da će Danilo D'Ambrozio biti bek-ap varijanta na poziciji štopera koji nikako da stigne. A po svemu sudeći neće ni stići.

Čekali su se Elijakim Mangala ili Škodran Mustafi, otac nemačkog reprezentativca, ujedno i njegov agent, rekao je danas da njegov sin neće napustiti Arsenal ovog leta i to se bar zasad ispostavlja tačnim. U poslednji čas je iskočio u prvi plan i defanzivac Marselja Rolando koji je pre tri godine nosio Interov dres, doduše kao pozajmljen igrač. Čak i ako stigne Portugalac, ostaće gorak ukus u ustima uprave sa Đuzepe Meace, pošto nije to veliko ime koje se očekivalo.

Karamo je deveto pojačanje Nerazura u ovom letnjem prelaznom roku posle Danijelea Padelija, Milana Škrinijara, Borhe Valera, Matijasa Vesina, Dalberta, Žoaa Kansela, te supertalentovanih Alesandra Bastonija i Fakunda Kolidija koji su investicije za budućnost.



(FOTO: FC Internazionale)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.