ZVANIČNO: Gordan Petrić ponovo trener crno-belih! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 14:06

ZVANIČNO: Gordan Petrić ponovo trener crno-belih! (FOTO)

Ugovor potpisan na godinu i po dana.

Gordan Petrić se vraća u Superligu Srbije. Ponovo će biti trener crno-belih, ali ne iz Humske, već sa Banovog Brda.

Čukarički je potvrdio da će Gordan Petrić naslediti Igora Matića koji je predvodio tim do kraja jesenjeg dela sezone. Petrić i Čuka dogovorili su se da saradnja potraje godinu i po dana.

Biće to Petrićev povratak među belo-crne, s obzirom na to da je šef struke Brđana bio i 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine.

Објава коју дели FK ČUKARIČKI (@fkcukaricki)

Petrić je rođen u Beogradu 30. jula 1969. godine. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama OFK Beograda, a posle debija za prvi tim Romantičara nastupao je još za Partizan, škotske timove Dandi junajted, Rendžers i Harts, engleski Kristal Palas, grčki AEK i kineski Sičuan.

Trenersku karijeru Petrić je počeo u Bežaniji, predvodio je potom Sinđelić, Zemun, Čukarički, Rad, kiparski AEL, slovenačku Goricu i Partizan.

Petrić će sa Čukaričkim ugovor potpisati na 18 meseci, a prvu prozivku izvršiće u utorak, 9. januara. Petrić je bio želja uprave Čukaričkog, na čelu sa predsednikom Draganom Obradovićem, sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem i tehničkim direktorom Goranom Grkinićem

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.