Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Ćirić je sportski direktor Partizana

Rečeno-učinjeno. Novi Upravni odbor FK Partizan imenovao je bivšeg igrača Dragana Ćirića za novog sportskog direktora.

Ta funkcija bila je u Humskoj 1 bila  „zamrznuta“ pola godine, tačnije od odlaska Ljubiše Tumbakovića.
– To je bilo jedno od krucijalnih pitanja, jer nisam mogao da zamislim Partizan bez sportskog direktora. Moj predlog da se na tu poziciju imenuje Dragan Ćirić je jednoglasno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << usvojen i uopšte nismo imali dilemu po tom pitanju –  rekao je potpredsednik Ljubiša Tumbaković.
Upravni odbor je u petak takođe odbio ponudu Lila za Petra Škuletića, te konstatovao okončanje štrajka zaposlednih u Sportskom centru Zemunelo koji je trajao oko mesec dana.
Lider Jelen Superlige,  Partizan, ima šest bodova više od Crvene zvezde na polovini sezone. Pripreme za prolećni deo prvenstva počeće 10. januara.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno - Ćirić sportski direktor Partizana!

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2014

Novoformirani Upravni odbor FK Partizan održao je u petak prvu sednicu na kojoj su donete nekolike važne odluke među kojima je i ona vezana za izbor novog sportskog direktora.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.