ZVAĆE GA! Dinamo želi da vrati Luku Modrića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 15:31

ZVAĆE GA! Dinamo želi da vrati Luku Modrića

Uradiće sve što je u njihovoj moći.

Hrvatski fudbaler Luka Modrić iako ima 38 godina i dalje igra na vrhunskom nivou. On još uvek naastupa za Real Madrid, a Dinamo Zagreb ima veliku želju da vezistu vidi u svom klubu naredne sezone.

- U zadnjoj je godini ugovora, ja ću ga nazvati ove zime, naravno. Pa kako Dinamo ne bi želeo da vrati Luku Modrića? Ne mogu da kažem da sam s njim u stalnom kontaktu, ali poznajem članove njegove porodice. Imalo bi smisla da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrati u Dinamo na kraju karijere, zašto da ne? Dinamo će sigurno uraditi sve što je u njegovoj moći da to ostvari. E sad, hoće li to biti dovoljno, to ćemo videti - rekla je Vlatka Peras, predsednica Modrih u intervju za "Indeks".

Modrić je od 15. godine bio deo Dinama, da bi 2008. godine bio prodat Totenhemu. Iz Londona je otišao u Real i postao jedan od najboljih igrača tog kluba svih vremena.

Luka je sa Kraljevskim klubom osvojio čak pet puta Ligu šampiona i još uvek je standardan u redovima španskog velikana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.